De största homofoberna är oftast bögar själva!

"Österrikes konservativa högerextremister är skakade efter det senaste nyheterna om Jörg Haider. Den främlingsfientlige populisten, en av dem som röstade nej till att sänka lovlighetsåldern för homosexuella män, ska ha stått sin efterträdare Stefan Petzner mycket nära.
- Vi hade en relation som var mycket mer än bara vänskap. Jörg och jag hörde ihop. Han var mannen i mitt liv. Säger Stefan Petzner i Intervjun."




Detta bekräftar ju återigen att de som är störst homofober, största böghatarna, största mobbarna, mest kritiska till bögar, faktiskt är bögar själva!

I rest my case!

CZ

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_1933201.svd

Kommentarer
Postat av: Anders

Så bekvämt sätt att försöka få tyst på oss "böghatare" - vi är ju så rädda för vad nån bloggare kan tänkas analysera fram för ovedersägliga sanningar om oss - "bäst vi håller tyst och aldrig mer kritiserar böglobbyn som är mer intresserade av att enskilda (kroniskt sinnestörda) individer får leva ut sina förvirrade attraktioner i nånting som liknar en kärnfamilj med hjälp av adoption eller användande av nån prostituerad som fabricerar avkomman, än att värna om barns rätt till vettiga uppväxtförhållanden."



Var det så du tänkte ungefär? Jag står handfallen inför den intellektuella övermakten.

2008-10-23 @ 21:41:21
Postat av: Daniel

Haider var väl inte homofob så jag förstår inte hur ditt resonemang hänger ihop?

Intressant taktik förresten att försöka angripa och förlöjliga populismhögern genom deras sexuella läggning. Känns inte så PK.

2008-10-23 @ 22:05:57
Postat av: Kobolt

Det är tråkigt att mänskligheten och sårbarheten glöms bort i det rigida politiserandet av värlsdbilden. För att citera Elvis Costello: What´s so funny about peace, love and understanding.

2008-10-24 @ 00:43:08
Postat av: Agnes E Höglund

Hej Carmen var ett tag sen nu.Jag är ofta inne

på Hanky och kollar runt,jag skriver sällan på

bloggarna,har total bloggtorka.Ha det bäst

2008-10-24 @ 09:27:01
Postat av: SusanneS

Dessa fobier indikerar på rädsla. Men varför är de rädda? Rädslan för att de trots allt ÄR homo ? Annars borde de inte bry sig!

2008-10-24 @ 10:45:31
Postat av: PK

Nåja, nu att EN politiker är bög och inte vågar visa det bevisar väl inte att det är någon sort "univeresell lag", va? Att politiker är lögnaktiga vet vi väl redan. Flera politiker i Sverige som själva är i garderoben (läs. högsta hönset i Stockholm), trots att det ska vara så accepterat här.



Rädslan kan trots allt vara befogad, så jävla lätt är det inte alltid.

2008-10-24 @ 13:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0